PDA

View Full Version : Trainers


jcue
24-03-2007, 08:22
I apologize if this question is in the incorrect thread! I was wondering I do you use trainers? I've been trying to use "jeff trainer 1.41" but i can't get it to work. Can anyone explain or direct me in the right direction...

Thanks

DABhand
24-03-2007, 12:59
Usually there is a .txt or .nfo file included with the trainer, open these files with notepad or wordpad it will give instructions on how to use.

dunway
12-08-2007, 14:17
Normally you have the trainer on your desktop, start your game, alt-tab back to your desktop, start the trainer, go back to your game and if it works your in business brother.....