Go Back   FileForums > Game Backup > PC Games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 19-11-2003, 16:00
dipsydeva dipsydeva is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Texas
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
dipsydeva
Question Unpatched Sims and Expansion Packs

I have the unpatched version of The Sims. Is it possible to run the expansion pack (hot date) from the original expansion pack CD?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 19-11-2003, 21:47
GLH's Avatar
GLH GLH is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2000
Location: Berlin / Germany
Posts: 4,732
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
GLH is on a distinguished road
What do you exactly mean with "unpatched version of The Sims" ?

Do you mean, you have installed The Sims from your original cd and don't copy in a crack.
If YES, the Expansion HotDate will work from your original cd.

What a question?
__________________
Please read the FileForums [URL="http://www.fileforums.com/showthread.php?t=54193"]BOARD RULES[/URL] and [URL="http://www.fileforums.com/showthread.php?t=73906"]FAQs[/URL].

This post may not be reproduced without prior written permission.
Copyright (c) 2000-2008 All rights reserved to makes me feel special. :-)
[COLOR=black]
[/COLOR]
Reply With Quote
  #3  
Old 20-11-2003, 06:04
dipsydeva dipsydeva is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Texas
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
dipsydeva
Arrow

When I got The Sims. I didnt install it directly from the CD. I put all the files on my hard drive and ran it from there without using the installation process. So, I was asking if there was a way to run the expansion pack without having the original Sims CD.

Thanks in advance
Reply With Quote
  #4  
Old 20-11-2003, 09:08
GLH's Avatar
GLH GLH is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2000
Location: Berlin / Germany
Posts: 4,732
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
GLH is on a distinguished road
(Can't see any reason why you have done that )

If you really don't have the original The Sims CD anymore, you can't install the Expansion.
If you have the original The Sims CD, first re-install The Sims, and then the Expansion.
__________________
Please read the FileForums [URL="http://www.fileforums.com/showthread.php?t=54193"]BOARD RULES[/URL] and [URL="http://www.fileforums.com/showthread.php?t=73906"]FAQs[/URL].

This post may not be reproduced without prior written permission.
Copyright (c) 2000-2008 All rights reserved to makes me feel special. :-)
[COLOR=black]
[/COLOR]
Reply With Quote
  #5  
Old 20-11-2003, 13:45
krondike's Avatar
krondike krondike is offline
Banned
 
Join Date: Dec 2002
Location:
Posts: 2,092
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
krondike is on a distinguished road
Quote:
Originally posted by dipsydeva
When I got The Sims. I didnt install it directly from the CD. I put all the files on my hard drive and ran it from there without using the installation process. So, I was asking if there was a way to run the expansion pack without having the original Sims CD.
That's realy sounds like a rip version of the game.
Rip verison = warez.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -7. The time now is 02:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2000-2018, FileForums @ https://fileforums.com