Go Back   FileForums > Game Backup > Sony PlayStation > PS2 Games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-08-2002, 02:58
DigiWulf DigiWulf is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 21
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
DigiWulf
Looking to make an image bootable...

But I don't want to mod my PS2 in order to do so...

can someone tell me how to do this?

(most of the files I'm starting with are .bin, btw)
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 02-08-2002, 06:09
TylerDurden's Avatar
TylerDurden TylerDurden is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2002
Location: FileForums
Posts: 5,530
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
TylerDurden is on a distinguished road
Send a message via AIM to TylerDurden
I dont understand why you would not want to mod your ps2. The only ways to boot an image on a non modded ps2 can actually do more harm to your ps2.


Just get a mod man!



Tyler!
__________________
[B]V7 Ps2 Messiah 2
V13 PSTwo DMS4 Pro and HD-Connect(Installed myself)[/B]
Reply With Quote
  #3  
Old 04-08-2002, 23:30
DigiWulf DigiWulf is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 21
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
DigiWulf
Quote:
Originally posted by TylerDurden
[B]I dont understand why you would not want to mod your ps2.
Well.. the last time I modded something (my Dreamcast) I managed to short the power supply in the process, and had to replace that, too. I'm not sure I want to run that risk again.
Quote:
The only ways to boot an image on a non modded ps2 can actually do more harm to your ps2.
Like how?
Reply With Quote
  #4  
Old 05-08-2002, 00:25
bighap's Avatar
bighap bighap is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2002
Location: US Oregon
Posts: 5,656
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
bighap is on a distinguished road
Send a message via AIM to bighap
Get a pro to do it. Try www.freedomlives.com I have heard nothing but positives about them.
Reply With Quote
  #5  
Old 05-08-2002, 01:29
psx_paul's Avatar
psx_paul psx_paul is offline
Die Hard Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: UK
Posts: 1,840
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
psx_paul is on a distinguished road
where are you at DigiWulf???
__________________
[b]psx_paul
Pioneer A04 fw1.33 / Liteon 40125S
PS2 v5 PAL with Messiah
Xbox v1.5 with AppleX V + 120GB HD upgrade[/b]
[url]http://dvdrbase.com[/url]
[url=http://bst-illusions.com][size=1]Like Java Arcade Games ?[/size][/url]

[center]- [url]irc://irc.efnet.net/fileforums[/url] - #Fileforums on EFNET[/center]
Reply With Quote
  #6  
Old 07-08-2002, 23:17
DigiWulf DigiWulf is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 21
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
DigiWulf
Quote:
Originally posted by psx_paul
where are you at DigiWulf???
Seattle, WA ... but I'd want to find any possible way of doing it without a mod, first.
Reply With Quote
  #7  
Old 08-08-2002, 01:04
Shmo Shmo is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Shmo
If you have a v4 or higher PS2 just get a solderless chip. They are very easy to install yourself. I got mine from Gamegizmo.com and had no problems with it (except for using Memorex DVDs). Gamegizmo is even having a 2 for 1 sale at the moment.

without a chip you need to break your system to gain access to the inside with a knife which can destroy not only your games but you system. For $30 bucks for a chip and about $25 for a gameshark your better off.
Reply With Quote
  #8  
Old 08-08-2002, 16:58
TylerDurden's Avatar
TylerDurden TylerDurden is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2002
Location: FileForums
Posts: 5,530
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
TylerDurden is on a distinguished road
Send a message via AIM to TylerDurden
Quote:
Originally posted by Shmo
Without a chip you need to break your system to gain access to the inside with a knife which can destroy not only your games but you system. For $30 bucks for a chip and about $25 for a gameshark your better off.

Correct!



Tyler!
__________________
[B]V7 Ps2 Messiah 2
V13 PSTwo DMS4 Pro and HD-Connect(Installed myself)[/B]
Reply With Quote
  #9  
Old 10-08-2002, 20:18
DigiWulf DigiWulf is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 21
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
DigiWulf
Quote:
Originally posted by Shmo
If you have a v4 or higher PS2 just get a solderless chip. They are very easy to install yourself.
I did actually just recently buy a PS2 of my own.. like 2-3 days after the first post in the topic...
I'm gonna wait to mod till after the 90-day factory warranty... and since I just bought it, it's prolly at least a v4.
Reply With Quote
  #10  
Old 10-08-2002, 20:31
A03's Avatar
A03 A03 is offline
Die Hard Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: Home
Posts: 750
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
A03
Send a message via AIM to A03
If you just bought it brand new it's gonna be Ver.7.
Or Ver5/6..No doubt..
Check your SCPH Number..It's the following 30001, 35001,
30001-R or the 39001.
If it has R on the end you got Ver.5/6.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -7. The time now is 07:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2000-2020, FileForums @ https://fileforums.com