Go Back   FileForums > Game Backup > PC Games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-03-2002, 04:19
bidule bidule is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 35
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
bidule
Question differente version of securom ???? (packer)

i want to know if securom have differente version . ok first game adibou , i make a perfect backup of adibou and it's a securom protected game . when i make my backup i tick two read and at writing nothing . i open the log of clone and no read errors and all it's ok . now with diablo it's not the same thing . i scan with clony xxl no read errors and it's a securom protected game . i tick two read subchannel at reading and nothing at writing . all it'ok i open the log and i start the image after few minute i see read errors (WHY CLONY HAVE NOT SEE THE READ ERRORS). and the securom have no read errors . the cd is ok little scratsh but he install very good with original . if its the scratsh who do this explain to me how i can correct this . thank a lot and sorry for my bad english
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 06-03-2002, 12:15
podunkviller podunkviller is offline
Die Hard Member
 
Join Date: Jan 2002
Location: temporary home of chicago bears
Posts: 1,169
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
podunkviller
securom *new* is diablo 2. the read errors probably came at about 85 % of reading? try slowing your reader down to 20 x or so, that got rid of them for me. i was letting it try and whir @ 40x, and securom said NO. you still need the 2 sub's checked, though.
__________________
I live in a corn field. However, I have the internet, so STOP LOOKING DOWN ON ME ALREADY.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-03-2002, 03:53
bidule bidule is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 35
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
bidule
Unhappy

hello podunkviller thank for your help . i hav already try at 1X speed and i have read errors at 1X . i want to know my burner can be broken ? me version of clone cd is 3.3.4.1 my writer is crx 140e firmware 1.0n and packer have already make diablo2 backup with this burner and this firmware. if you know why explain to my how i can past this f**k**g read errors . and another thing i have miss one backup of a securom (adibou) and the game install very good but don't want to play . And diablo l.o.d dont want to install but if i install with the original my backup play good .Do you think its can be protected with two protection ?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -7. The time now is 21:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2000-2018, FileForums @ https://fileforums.com