Go Back   FileForums > Game Backup > PC Games > PC Games - CD/DVD Conversions

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #16  
Old 27-03-2011, 15:13
pakrat2k2's Avatar
pakrat2k2 pakrat2k2 is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Canada
Posts: 7,064
Thanks: 2,741
Thanked 8,205 Times in 2,892 Posts
pakrat2k2 is on a distinguished road
the problem is there is 3 different multi5 versions. Unless you check which one you have, using the wrong version will result in errors. Even with the correct version, i tested the Multi5: (EN/DE/FR/ES/TR) Install Sequence: DVD1-DVD2 ( autorun3.rar ) It errors at the end, with wrong volume inserted on XPSP3. Probably just missing a folder/file, thats on Disc1, it needs to finish the install process. Havent tested on Win7X64 yet.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #17  
Old 27-03-2011, 16:23
pakrat2k2's Avatar
pakrat2k2 pakrat2k2 is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Canada
Posts: 7,064
Thanks: 2,741
Thanked 8,205 Times in 2,892 Posts
pakrat2k2 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by laux927 View Post
is there any way to delete languages from multi9 version to make it a 2 dvd5? i only need spanish and english
although , when i install the game it doesnt ask me to choose language it automatically sets in on spanish. is there any way to change that?
Nope it chooses language based on Installed OS language.

Quote:
Originally Posted by REV0 View Post
pakrat, can you try with the autorun.dat i gave?

maybe problem is autorun.dat, as you say there are 3 conversions and it is possible to mix all up

Thanks

Also, someone should try in w7 os
Rev0, tried with your autorun.dat, Still same error as attached picture shows, at end of conversion. Tested on XP. I think it's looking for the autorun.exe, which isnt included on Disc2.

Will test on W7X64

EDIT

Same error as above, there is a file / folder missing on Disc2 that is on Disc1 that its looking for. I copied over autorun.exe, so its NOT that file?!( XPSP3 )
Attached Images
File Type: jpg crysis2-error.JPG (10.7 KB, 626 views)

Last edited by pakrat2k2; 27-03-2011 at 18:17.
Reply With Quote
  #18  
Old 28-03-2011, 00:08
MelVic MelVic is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 29
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
MelVic
REVO i tried you autorun.dat no luck i still got that wrong volume error, so what i did.

i created disc2 with all the crysis2 files edited the autorun.inf as per instructions and created the image, loaded disc1 into daemon tools started to install it asked for disc2
install continued as per normal until the wrong volume error, somewhere in the autorun.dat
tells it to ask for disc1, how do you view these dat file?

Last edited by MelVic; 28-03-2011 at 02:45.
Reply With Quote
  #19  
Old 28-03-2011, 06:23
inceptionhell inceptionhell is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2010
Location: Turkey
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
inceptionhell is on a distinguished road
thnx multi5 works %100
Reply With Quote
  #20  
Old 28-03-2011, 11:47
pakrat2k2's Avatar
pakrat2k2 pakrat2k2 is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Canada
Posts: 7,064
Thanks: 2,741
Thanked 8,205 Times in 2,892 Posts
pakrat2k2 is on a distinguished road
Multi5: (EN/DE/FR/ES/TR) ONLY !!!!! No error at end

ALL embedded MST files have been corrected. Now no error at end of install about wrong disk.

Works now on XPSP3.
Attached Files
File Type: rar autorun.rar (655.3 KB, 630 views)

Last edited by pakrat2k2; 28-03-2011 at 11:52.
Reply With Quote
  #21  
Old 28-03-2011, 12:51
senseman's Avatar
senseman senseman is offline
Die Hard Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: DERSİM
Posts: 683
Thanks: 102
Thanked 581 Times in 155 Posts
senseman is on a distinguished road
i added pakrat's dat. fix to first post, if aynone had problems with autorun.dat, use pakrat's

thanks pakrat
Reply With Quote
  #22  
Old 29-03-2011, 08:15
asi_we_mawi asi_we_mawi is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Location: turkey
Posts: 6
Thanks: 5
Thanked 3 Times in 2 Posts
asi_we_mawi is on a distinguished road
Works perfect with Win XP SP3 x86
Thanks SENSEMAN.
Reply With Quote
  #23  
Old 29-03-2011, 15:40
mroussev's Avatar
mroussev mroussev is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2008
Location: Bulgaria
Posts: 10
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
mroussev is on a distinguished road
I am so stupid....I find my mistake.I labeled discs disk1/disk2 with K instead of disc1.Thats why setup cannot find second dvd.WIth "C" there is no problem.

About 1.2gb can be saved from disc2 by replasing unnesesary language .pak with empty ones and put them again in localized foldes.Of course one must remain original and game mstu be installed with it(in my case game is english only now).
Reply With Quote
  #24  
Old 30-03-2011, 17:17
pakrat2k2's Avatar
pakrat2k2 pakrat2k2 is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Canada
Posts: 7,064
Thanks: 2,741
Thanked 8,205 Times in 2,892 Posts
pakrat2k2 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Ch3vr0n View Post
Thx for the conversion post, i'll definitely be trying it out for the Ltd. Edition. I've got a tiny question though. Do the disc labels have to be "Disc1", "Disc2" and "Disc3", or can i have my own but with sequential names such as "Crysis 2 Ltd. Ed. D1", "Crysis 3 Ltd. Ed. D2" and "... D3" ?

I assume that the autorun1,2 and 3 are the respective autoruns for disc 1, 2 and 3. However you say extract and overwrite multi9 autorun.dat to disc one. Wich one do i need to have on the first disc then. The file from autorun1.rar or the one from Multi9 autorun.dat.rar ?
Your getting thins mixed up a bit.. You ONLY d/l the autorun.dat archive for the version you have. It goes on disc1 and replaces the original one, you dont need any for the next disks.

Your DVD labels inside the iso MUST be what the conversion says they need to be. BUT you can save the ISO itself with whatever you want.
Reply With Quote
  #25  
Old 31-03-2011, 10:04
pakrat2k2's Avatar
pakrat2k2 pakrat2k2 is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Canada
Posts: 7,064
Thanks: 2,741
Thanked 8,205 Times in 2,892 Posts
pakrat2k2 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Ch3vr0n View Post
@pakrat: i got the limited edition. Thats why i'm a bit confused. It has 3 autorun files at the bottom of the post (the last version of the original post) plus another multi9 autorun.dat.rar That's why i'm confused. About the labels, if i understand you correctly the labels that windows will see have to be Disc1, Disc2 and Disc3 ?
ok.. the conversions listed on page 1, each has the archive you need to d/l listed within the conversion. There are 4 conversions within the first post. The forum puts ALL the links from ALL the conversions at the bottom of the post. You have the LIMITED Edition, so ONLY grab Multi9 autorun.dat.rar archive, you need nothing else.

Yes your DVD labels must be Disc1, Disc2, Disc3. Any other questions or still confused reply back
Reply With Quote
  #26  
Old 31-03-2011, 11:10
Ch3vr0n Ch3vr0n is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2011
Location: belgium
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Ch3vr0n is on a distinguished road
Got it to work. Thx pakrat
Reply With Quote
  #27  
Old 31-03-2011, 15:30
balola balola is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2008
Location: portugal
Posts: 21
Thanks: 5
Thanked 1 Time in 1 Post
balola is on a distinguished road
Multi5: (EN/DE/FR/ES/TR) don't forget to move the crack to disc2 or get wrong volume
Reply With Quote
  #28  
Old 01-04-2011, 00:07
pakrat2k2's Avatar
pakrat2k2 pakrat2k2 is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Canada
Posts: 7,064
Thanks: 2,741
Thanked 8,205 Times in 2,892 Posts
pakrat2k2 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by napalmguy View Post
Multi5 (EN/CZ/IT/PL/RU), Install sequence DVD01-DVD02
Windows 7 64bit


Wrong Volume Error!!
Volume names are Disk1 & Disk2
Reply With Quote
  #29  
Old 01-04-2011, 02:48
peterf1999's Avatar
peterf1999 peterf1999 is offline
Die Hard Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Italy
Posts: 928
Thanks: 14
Thanked 949 Times in 233 Posts
peterf1999 is on a distinguished road
All newbies here?
To avoid the error on install sequence DVD1-DVD2 you need a custom EAsetup launcher:

EASetup_1.jpg

EASetup_2.jpg

(builded with Inno Setup)
Reply With Quote
  #30  
Old 01-04-2011, 07:34
01 Vlatce 01 Vlatce is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2011
Location: Serbia
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
01 Vlatce is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by journey_lights View Post
Multi5: (EN/DE/FR/ES/TR) Install Sequence: DVD1-DVD2
i convert this but when im going to install its still saynd to insert disc 2
and 3 times i tried to make dvds
im getting
DVD1 => 4,38 gb
DVD2 => 3,28 gb

I had the same problem, Multi5: (EN/CZ/IT/PL/RU). But i labelled second .iso like Crysis2_Disc2, and exactly that was the problem. It must be labelled only Disc2. Now i have no problem, Windows 7 x64. And i reduced about 1.3Gb by deleting polish.pak, russian.pak, italian.pak and czech.pak from Disc2.

Last edited by 01 Vlatce; 01-04-2011 at 08:04.
Reply With Quote
Reply

Tags
2xdvd5, crysis2, senseman

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
INDEX - CD2DVD Conversion Index **UPDATED: 09-12-2018** Grumpy PC Games - CD/DVD Conversions 156 08-12-2018 17:50
Medal of Honor DVD9 to 2xDVD5 senseman PC Games - CD/DVD Conversions 21 15-12-2014 01:09
Crysis Warhead & Wars Multi10 (DVD9 to 2xDVD5) ravd PC Games - CD/DVD Conversions 13 12-08-2010 09:23



All times are GMT -7. The time now is 04:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2000-2018, FileForums @ https://fileforums.com