PDA

View Full Version : StrongHold 2 Trainer Problems.


mozzy1
16-11-2007, 06:17
Hi. I got stronghold 2 and I installed it and got the proper no cd fix from gamecopyworld. However, none of the trainers seem to work for me with any of the patches even the first version with no patch.

Basically, The trainer says its on but my money, population and supplies doesn't increase. I have made a search of the forum for similar help but I didnt find anything, maybe I wasnt looking hard enough. If anyone can help me I'd appreciate it very much!.:D:D

mozzy1
16-11-2007, 16:31
bump

Grumpy
16-11-2007, 17:14
Bump again and you WILL be banned! Have some patience!

You have been warned!

Thread Closed!