PDA

View Full Version : Settings for CloneCD and Red Alert 2 (SD2)


kurgan813
21-01-2001, 08:40
Hello:

I have tried to copy red alert 2 with Clonecd and so far have made nothing but coasters.

My hardware is as follows:
My reader is a Toshiba XM-6702B
My writer is a Philips CDD3610

Both are at the current firmware. I have had no issues copying Safedisc version 1, etc. This new protection scheme does not even copy an installable version of Red Alert.

I have the current copy of CloneCD.

Thanks for any help.
Kurgan813

Raks55
21-01-2001, 08:43
god damn it go and read the the other post, there tons of them.

kurgan813
21-01-2001, 08:49
Raks55 (21-01-2001 15:43):
god damn it go and read the the other post, there tons of them.

I have been through several of the forums and i know what SD2 is but no one who has successfully copied it has said this is the settings I used with clonecd.

If you know which forum, i would be happy to go there.

Thanks for your help and assumptions that I have not tried...

Kurgan813

Raks55
21-01-2001, 13:47
Sorry dude i a bit fed up with all the same posts over and over. Anyway just tick fast error skip when reading, close last session when writing. Also go to www.cloneclinic.dabsol.co.uk, the cloneclinic forum has tons and tons of info on SD2 that all they ever seem to talk about.

the jap
27-01-2001, 01:04
I find www.elaboratebytes.com/eb very helpful;)