GameCopyWorld   -   ConsoleCopyWorld   -   CD Media World   -   CoverTarget   -   LinkWorld

Go Back   FileForums > Game Backup > PC Games > PC Games - CD/DVD Conversions

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 16-09-2009, 15:07
jamd jamd is offline
User Awaiting Email Confirmation
 
Join Date: May 2005
Location: Australia
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
jamd is on a distinguished road
Batman: Arkham Asylum DVD9 to 2xDVD5

The gamecopyworld linksto a DVD conversion for this game but the link is invalid. Now that the game is officially released (just got my Australian copy 1 day early) can we see a conversion for it? Thx.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 16-09-2009, 18:12
DuroNaQueda DuroNaQueda is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2008
Location: Brasil
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
DuroNaQueda is on a distinguished road
Batman Arkham Asylum DVD9 to 2xDVD5

1 - Create folders disk1 and disk2 copy the contents of the DVD9 to disk 1.
2 - Move the disk 1 to disk 2 files data3.cab and data4.cab.
3 - Move the disk 1 in the Support and autorun.inf to disk 2
4 - Edit the autorun.inf in disk2
[autorun]
open = 0
icon = autorun.exe, 0
5 - Grave or generate iso volume label BATMANAA
Sequence of installation DVD1 DVD2 DVD1
DVD 1: 3.94 Gb
DVD 2: 4 Gb
I hope to help and again pardon my English
Reply With Quote
  #3  
Old 16-09-2009, 21:01
pakrat2k2's Avatar
pakrat2k2 pakrat2k2 is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Canada
Posts: 3,024
Thanks: 784
Thanked 1,370 Times in 775 Posts
pakrat2k2 is on a distinguished road
Batman: Arkham Asylum DVD9 to 2xDVD5

1. Create 2 folders BATMAN1 & BATMAN2

2. Extract from dvd9 to BATMAN1 folder, ALL files/folders EXCEPT data4.cab & data5.cab

3. Extract from dvd9 to BATMAN2 folder, ALL files/folders EXCEPT data2.cab & data3.cab

4. Delete gfwlivesetup.exe in BATMAN1 folder. ( You have this copied in batman2 folder from step 3 above )

5. Edit autorun.inf file in BATMAN2 folder, open it with notepad. It should like this:

[autorun]
open=0
icon=autorun.exe,0

8. Burn to ISO

DVD label names:

4.34GB DVD1 - BATMAN1

3.94GB DVD2 - BATMAN2
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to pakrat2k2 For This Useful Post:
Tibi68 (31-12-2012)
  #4  
Old 16-09-2009, 21:56
pakrat2k2's Avatar
pakrat2k2 pakrat2k2 is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Canada
Posts: 3,024
Thanks: 784
Thanked 1,370 Times in 775 Posts
pakrat2k2 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Diesel420 View Post
yesi did and evertime i clean out the registry it lets me go to install but then it asks me if i want to unistall. so i unistalla nd then when i try to reinstall its greyed out. it's a never ending process. obviously i'm missing something in the registry. i removed all rocksteady, batman and eidos registries and somehow stuff is still in there. any suggestions please. this really bites cause now with this conversion i got a half assed uninstall and have used programs but batman is not in my add/remove programs. i am using vista 32bit. please help me get this off my hard drive so i can reinstall the regular dvd9.
Batman: Arkham Asylum - Can't uninstall - Registry Editor Removal Guide


To manually remove Batman with the Registry Editor follow the steps listed below.

Please be aware if the Registry Editor is used incorrectly, you may cause serious problems that may require you to reinstall your operating system.
Select the “Start” menu and go to the run menu text field (start search)
Type “regedit” to open the registry editor.
Delete the following 3 folders only.

Batman: Arkham Asylum that can be found in the file structure:

HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Eidos Interactive Limited / Batman: Arkham Asylum

Batman Arkham Asylum that can be found in the file structure:
HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / RocksteadyLtd / Batman Arkham Asylum

{4E79A60F-15D2-4BEC-91AD-E41EC42E61B0} that can be found in the file structure:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall\{4E79A60F-15D2-4BEC-91AD-E41EC42E61B0}

Exit the Regedit program and reboot your machine.

Insert the Batman: Arkham Asylum DVD-ROM if autorun is not enabled select “autorun.exe” on the disc directory.

Press “Install game” (This will then take you through the uninstall game process).

Press “Install game” again to reinstall the game.

Hope this helps you. google is your friend
Reply With Quote
  #5  
Old 16-09-2009, 22:08
bazsi123 bazsi123 is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2007
Location: Hungary
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
bazsi123 is on a distinguished road
tested & works
Reply With Quote
  #6  
Old 17-09-2009, 05:54
Diesel420 Diesel420 is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2009
Location: georgia
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Diesel420 is on a distinguished road
Thanks it worked. I was missing the uninstall values from the registry. thanks. I'll try to reinstall with this method again with no errors. anyone try it?

I reinstalled with this method and it finally worked. you just need to have some patience after it finishes installing and says "Setup is installing files necesarry to run batman arkham asylum"

So this conversion does work

Last edited by Diesel420; 17-09-2009 at 06:38.
Reply With Quote
  #7  
Old 17-09-2009, 10:10
uglinho uglinho is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Location: Brasil
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
uglinho is on a distinguished road
Yep, it take too long after the instalation...(some how the physX process stuck after instalation) Just close the physX process and install it manualy.

PS:
But i think if you install directx, physX and gfwlivesetup first, the instalation should be faster (didn't test yet)

But this pakrat2k2's method works great, thanks alot bro!

Regards.

Last edited by uglinho; 17-09-2009 at 11:26.
Reply With Quote
  #8  
Old 20-09-2009, 06:11
peterf1999's Avatar
peterf1999 peterf1999 is offline
Die Hard Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Italy
Posts: 783
Thanks: 5
Thanked 593 Times in 166 Posts
peterf1999 is on a distinguished road
Batman: Arkham Asylum (DVD9 to 2xDVD5) Almost PROPER
Install sequence DVD1-DVD2

1) Create temp folders

'temp\BATMANAA_1'
'temp\BATMANAA_2'

2) Copy DVD9 contents to 'temp\BATMANAA_1\'

3) Extract repack.7z to 'temp\BATMANAA_1\'

4) Launch repack.bat in 'temp\BATMANAA_1', follow the instructions & wait..

5) Remove from 'setup.ini' in 'temp\BATMANAA_1\INT\' the line:

Code:
CmdLine=-l0x0009
6) Edit autorun.inf in 'temp\BATMANAA_1':

Code:
[autorun]
open=setup.exe
icon=autorun.exe,0

shell\GameSetup = Game Setup...
shell\GameSetup\command =autorun.exe
7) Create autorun.inf in 'temp\BATMANAA_2':

Code:
[autorun]
open=0
icon=autorun.exe,0

shell\GameSetup = Game Setup...
shell\GameSetup\command =autorun.exe
8) Extract 'setup.7z' contents to 'temp\BATMANAA_1\'

9) Burn or make ISOs with same labels name of temp folders

bmaa.jpg

Right disk request for last game's cab
---------------------------------------------------------
RED COLOR: Update
WARNING: the repacking requires ~17 gb of free space
Attached Files
File Type: 7z BATMANAA_2xDVD5.7z (367.3 KB, 1723 views)
File Type: 7z repack.7z (713 Bytes, 1176 views)
File Type: 7z setup.7z (285.2 KB, 1406 views)

Last edited by peterf1999; 22-09-2009 at 04:53.
Reply With Quote
  #9  
Old 20-09-2009, 06:31
peterf1999's Avatar
peterf1999 peterf1999 is offline
Die Hard Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Italy
Posts: 783
Thanks: 5
Thanked 593 Times in 166 Posts
peterf1999 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by anticitizen101 View Post
why is it "almost" proper?
autorun is not executed for installation, because

it returns an error after installation in DVD1-DVD2 sequence

Last edited by peterf1999; 20-09-2009 at 10:31.
Reply With Quote
  #10  
Old 20-09-2009, 06:41
peterf1999's Avatar
peterf1999 peterf1999 is offline
Die Hard Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Italy
Posts: 783
Thanks: 5
Thanked 593 Times in 166 Posts
peterf1999 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by napalmguy View Post
great work as always peterf1999 except u forgot a teeny tiny detail that i should extract BATMANAA_2xDVD5.7z to temp folder before i run repack.bat
now i had to copy my dvd again
except that magnificent work.
lol, the repack batch display the BATMANAA_2xDVD5.7z message

@echo Now extract manually BATMANAA_2xDVD5.7z to 'temp\BATMANAA_1\' before to continue.
Reply With Quote
  #11  
Old 20-09-2009, 09:08
peterf1999's Avatar
peterf1999 peterf1999 is offline
Die Hard Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Italy
Posts: 783
Thanks: 5
Thanked 593 Times in 166 Posts
peterf1999 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by loader1 View Post
@peterf1999

you can help this Convert for the GERMAN version ???

Thanks
this conversion is multi 5, german language included
Reply With Quote
  #12  
Old 20-09-2009, 10:37
anticitizen101 anticitizen101 is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2008
Location: No man's land
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
anticitizen101 is on a distinguished road
thanks peterf1999. works perfectly.
Reply With Quote
  #13  
Old 20-09-2009, 12:54
gentilu gentilu is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2007
Location: Paris
Posts: 17
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
gentilu is on a distinguished road
Method pakrat2k2 works very fine on Windows 7 and Windows XP,

@peterf1999 you say: almost proper, why? is a problem? maybe have an error?
Reply With Quote
  #14  
Old 21-09-2009, 00:47
peterf1999's Avatar
peterf1999 peterf1999 is offline
Die Hard Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Italy
Posts: 783
Thanks: 5
Thanked 593 Times in 166 Posts
peterf1999 is on a distinguished road
@gentilu igk elblu

autorun.exe returns an error in the installation sequence DVD1-DVD2, you must use setup.exe for install.

you can use the autorun at end installation for game setup (video settings, audio,...), right click on drive icon ->Game Setup.. or execute it directly from dvd.

Last edited by peterf1999; 21-09-2009 at 01:04.
Reply With Quote
  #15  
Old 21-09-2009, 19:06
pakrat2k2's Avatar
pakrat2k2 pakrat2k2 is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Canada
Posts: 3,024
Thanks: 784
Thanked 1,370 Times in 775 Posts
pakrat2k2 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by hitokiri View Post
What does work better? pakrat2k2 or DuroNaQueda method?
I just wrote it in better english so those that dont read it very well, can understand it easier. Pretty much same conversion.

Just pick 1 and use it. MINE MINE
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
INDEX - CD2DVD Conversion Index **UPDATED: 10-07-2014** Grumpy PC Games - CD/DVD Conversions 35 10-07-2014 19:04
Wheelman dvd9 to 2xdvd5 FREEMAN100 PC Games - CD/DVD Conversions 24 12-07-2012 09:47
Crysis Warhead & Wars Multi10 (DVD9 to 2xDVD5) ravd PC Games - CD/DVD Conversions 13 12-08-2010 08:23
Batman: Arkham Asylum ShadowDuke PC Games - Protection List 1 06-09-2009 00:26
Gears of War (Italian) DVD9 to 2xDVD5 DJ Spike PC Games - CD/DVD Conversions 2 17-11-2008 14:23



All times are GMT -7. The time now is 15:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2000-2010, FileForums @ http://fileforums.com