Go Back   FileForums > Game Backup > Sony PlayStation > PS2 Games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-11-2003, 14:44
Afterlife Afterlife is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 150
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Afterlife
Online PS2 games

I was wondering if its possible to play backups on sonys online service? I plan on getting Return of the King, and SOCOM II, but i dont own a network adaptor, and wont be buying one if backups dont work online as my ps2 has a tendancy to mistreat my originals when running them

So if anyone knows if backups can play online, or if there are patches to let them play online or any way I can do this, as there have been a few online games i have felt like testing.

Appreciate any information.

Also does anyone know when the GBA emulator for ps2 is going to be done, or if its finished and out there somewhere???
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 06-11-2003, 14:48
bighap's Avatar
bighap bighap is offline
Super Moderator
 
Join Date: Mar 2002
Location: US Oregon
Posts: 5,656
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
bighap is on a distinguished road
Send a message via AIM to bighap
All new online games use DNAS protection now so you are SOL.
__________________
[size=3][color=red][b]Retired[/size][/b][/color]

[size=2][color=blue][b]
US V7 PS2 w/ Apple Pro
Pioneer DVR-112D
LG GCC-4480B 48X24X48X16 CD-RW/DVD-ROM Combo[/color][/b][/size]
Reply With Quote
  #3  
Old 06-11-2003, 14:50
Afterlife Afterlife is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 150
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Afterlife
SOL? Im thinking this is "Sorry" out of luck, but replace sorry with something else lol.

Damn, anyway to get around DNAS protection? Or is there a new mod that can fake it or something???

Looking for any solution here
Reply With Quote
  #4  
Old 06-11-2003, 14:52
bighap's Avatar
bighap bighap is offline
Super Moderator
 
Join Date: Mar 2002
Location: US Oregon
Posts: 5,656
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
bighap is on a distinguished road
Send a message via AIM to bighap
Quote:
Originally posted by Afterlife
SOL? Im thinking this is "Sorry" out of luck, but replace sorry with something else lol.
Yeah you got it.

There is no work around. You must use your original.
__________________
[size=3][color=red][b]Retired[/size][/b][/color]

[size=2][color=blue][b]
US V7 PS2 w/ Apple Pro
Pioneer DVR-112D
LG GCC-4480B 48X24X48X16 CD-RW/DVD-ROM Combo[/color][/b][/size]
Reply With Quote
  #5  
Old 06-11-2003, 23:33
ChrisBaller23 ChrisBaller23 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2001
Location: California
Posts: 52
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
ChrisBaller23
What is DNAS and how does it work. Can there be a solution in the future?
__________________
*v10* NTSC PS2 w/ Messiah 2 1.33B
2.26 Intel P4 CPU *533Mhz FSB*
Asus P4T533-C Motherboard
1028mb *1066Mhz rambus memory*
Pioneer A05/105
Reply With Quote
  #6  
Old 06-11-2003, 23:36
bighap's Avatar
bighap bighap is offline
Super Moderator
 
Join Date: Mar 2002
Location: US Oregon
Posts: 5,656
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
bighap is on a distinguished road
Send a message via AIM to bighap
Check out the second post from the top.
__________________
[size=3][color=red][b]Retired[/size][/b][/color]

[size=2][color=blue][b]
US V7 PS2 w/ Apple Pro
Pioneer DVR-112D
LG GCC-4480B 48X24X48X16 CD-RW/DVD-ROM Combo[/color][/b][/size]
Reply With Quote
  #7  
Old 07-11-2003, 01:23
ChrisBaller23 ChrisBaller23 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2001
Location: California
Posts: 52
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
ChrisBaller23
I realize that seeing that i can read and i saw all the posts. I was just curious how it works.
__________________
*v10* NTSC PS2 w/ Messiah 2 1.33B
2.26 Intel P4 CPU *533Mhz FSB*
Asus P4T533-C Motherboard
1028mb *1066Mhz rambus memory*
Pioneer A05/105
Reply With Quote
  #8  
Old 07-11-2003, 07:30
TylerDurden's Avatar
TylerDurden TylerDurden is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2002
Location: FileForums
Posts: 5,530
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
TylerDurden is on a distinguished road
Send a message via AIM to TylerDurden
This is how it works:

http://www.fileforums.com/showthread...threadid=54348




Tyler!
__________________
[B]V7 Ps2 Messiah 2
V13 PSTwo DMS4 Pro and HD-Connect(Installed myself)[/B]
Reply With Quote
  #9  
Old 07-11-2003, 16:53
ChrisBaller23 ChrisBaller23 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2001
Location: California
Posts: 52
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
ChrisBaller23
Thanks
__________________
*v10* NTSC PS2 w/ Messiah 2 1.33B
2.26 Intel P4 CPU *533Mhz FSB*
Asus P4T533-C Motherboard
1028mb *1066Mhz rambus memory*
Pioneer A05/105
Reply With Quote
  #10  
Old 07-11-2003, 17:33
Afterlife Afterlife is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 150
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Afterlife
Sigh, really wanted to play some online games as well... not spending 80$(canadian) for socom 2 for my ps2 to scratch it up in 2 weeks....

What about swap discs? use the original to get the game started then switch dvds once in the game? I dont know would love a work around but i guess at this momment in time its impossible...
Reply With Quote
  #11  
Old 07-11-2003, 17:45
TylerDurden's Avatar
TylerDurden TylerDurden is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2002
Location: FileForums
Posts: 5,530
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
TylerDurden is on a distinguished road
Send a message via AIM to TylerDurden
Read the link I posted above.

It explains all that. Its not as simple as doing a swap.



Tyler!
__________________
[B]V7 Ps2 Messiah 2
V13 PSTwo DMS4 Pro and HD-Connect(Installed myself)[/B]
Reply With Quote
  #12  
Old 07-11-2003, 20:21
EVOEvo's Avatar
EVOEvo EVOEvo is offline
Banned
 
Join Date: Sep 2003
Location: Middle Earth
Posts: 969
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
EVOEvo
to bad there was no way to load a original till u get online then swap it with a backup but theres no telling how many times the DNSA checks the disk when its online
Reply With Quote
  #13  
Old 07-11-2003, 21:01
TylerDurden's Avatar
TylerDurden TylerDurden is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2002
Location: FileForums
Posts: 5,530
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
TylerDurden is on a distinguished road
Send a message via AIM to TylerDurden
If people would read the sticky and use a little common sense. You would realize that you need a modchip to load a backup and since one of the first things DNAS checks is for a modchip you cant load your backup.

What is needed is a separate type of server that mimics the PS2 servers for people with modchips to play on.



Tyler!
__________________
[B]V7 Ps2 Messiah 2
V13 PSTwo DMS4 Pro and HD-Connect(Installed myself)[/B]
Reply With Quote
  #14  
Old 07-11-2003, 23:25
Afterlife Afterlife is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 150
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Afterlife
Now that would be awesome

Is there a way to start up private servers for maybe a small lan or something of friends? I dont mind if I cant play with kids from india and china, i just wana play with some local friends.
Reply With Quote
  #15  
Old 07-11-2003, 23:25
EVOEvo's Avatar
EVOEvo EVOEvo is offline
Banned
 
Join Date: Sep 2003
Location: Middle Earth
Posts: 969
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
EVOEvo
yeah like my AR max i belive i can use my copy to download the codes. and yeah make a sever that lets u play ps2 games on it but its not made by sony they got them for pc games i seen were i could play C&C red aleart on westwood.com then also on another sever that had alot of dif games also but u could play it there to. even if they charge alil i would pay to play all my backups online
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -7. The time now is 23:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2000-2017, FileForums @ http://fileforums.com